Nemt at finde vej til Aalborg Sygehus

Når du ankommer til Aalborg Sygehus, følg disse trin for at finde din destination:

  1. Gå ind gennem hovedindgangen og følg skiltene til ‘Information’.
  2. Ved informationsskranken kan du få hjælp til at finde den rigtige afdeling eller klinik.
  3. Følg derefter skiltene, der viser vej til din destination inden for sygehuset.
  4. Spørg gerne personalet, hvis du er i tvivl om noget undervejs.

Husk at afsætte lidt ekstra tid, da Aalborg Sygehus er et stort kompleks. Med denne trin-for-trin guide finder du nemt vej til dit mål.

Offentlig transport eller egen bil – vi har løsningen

Uanset om du foretrækker at tage offentlig transport eller kører i din egen bil, har vi løsningen til, hvordan du nemt finder vej til Aalborg Sygehus. Find din vej til Aalborg Sygehus her. På vores website kan du finde detaljerede rutebeskrivelser og kortvisninger, så du uden problemer kan navigere frem til sygehuset. Uanset din transportform, har vi de nødvendige informationer, så du kan komme sikkert og nemt frem til din destination.

Parkeringsmuligheder tæt på indgangen

Der er gode parkeringsmuligheder tæt på indgangen til Aalborg Sygehus. Der findes både offentlige parkeringspladser og parkeringshuse i nærheden. Det anbefales at benytte find din nye yndlingscafé i Aalborg for at finde en egnet parkering, da der er mange muligheder i området. Derudover er der også mulighed for at blive sat af ved indgangen, hvis man bliver kørt til sygehuset.

Følg tydelige skiltning for at nå sikkert frem

Aalborg Sygehus er let tilgængeligt og tydeligt skiltet, så du kan finde vej uden besvær. Følg bare de store, grønne skilte med hvid tekst, der tydeligt viser vej til sygehuset. Skiltningen starter allerede ved motorvejsafkørslen og fortsætter hele vejen frem til indgangen. Vær opmærksom på de ekstra skilte, der hjælper dig med at finde de rette afdelinger inde på sygehuset. Med den klare skiltning er der ingen tvivl om, at du når sikkert frem til dit mål.

Hjælp til svagseende og kørestolsbrugere

Aalborg Sygehus har særlige faciliteter til at hjælpe svagseende og kørestolsbrugere. Der er tydelig skiltning med kontraster og store bogstaver, så det er nemt at finde vej. Derudover er der elevator og ramper ved alle indgange, så man nemt kan komme ind på sygehuset. Personalet er også uddannet i at hjælpe patienter med særlige behov, så de kan få den nødvendige assistance under deres besøg.

Handicapvenlige faciliteter på sygehuset

Aalborg Sygehus har et stort fokus på at være et handicapvenligt hospital. Der er handicapparkeringspladser tæt ved indgangen, og indgangene er udstyret med automatiske døre for at lette adgangen. Internt på sygehuset er der elevatorer og ramper, som gør det nemt for personer i kørestol eller med gangbesvær at komme rundt. Derudover er der handicaptoiletter fordelt rundt på afdelingerne. Personalet på sygehuset er desuden trænet i at yde hjælp og service til patienter med særlige behov.

Kort over afdelinger og venteområder

Aalborg Sygehus har en overskuelig indretning, som gør det nemt at navigere rundt. Der er opsat tydelige skiltninger, der viser vej til de forskellige afdelinger og venteområder. Derudover findes der et detaljeret kort over sygehusets layout, som giver et godt overblik over placeringen af de enkelte afdelinger og faciliteter. Kortet er placeret flere steder på sygehuset, så man altid kan orientere sig og finde vej til det ønskede sted.

Gode råd til at finde din afdeling

Når du ankommer til Aalborg Sygehus, er det en god idé at have styr på, hvor din afdeling er beliggende. Du kan finde dit bestemmelsessteds placering på skiltene rundt omkring på hospitalet. Derudover er der digitale skærme, som viser dig vej til de forskellige afdelinger. Personalet på hospitalet er også altid klar til at hjælpe, hvis du skulle være i tvivl om, hvor du skal hen. Husk at give dig selv god tid, så du kan finde vej i ro og mag.

Kontaktinformation ved spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 66 44 22 eller sende en e-mail til [email protected]. Vores personale er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Du kan også besøge vores hjemmeside på www.aalborgssygehus.dk, hvor du finder mere detaljeret information om sygehuset, afdelingerne og adgangsforhold.

Sådan finder du vej til Aalborg Sygehus

Aalborg Sygehus er beliggende i centrum af Aalborg og er let tilgængeligt med offentlig transport. Fra Aalborg Banegård kan du tage bus 2, 3 eller 4 og blive sat af ved sygehusets hovedindgang. Alternativt kan du også tage letbanen og blive sat af ved stationen Vesterbro, som ligger tæt på sygehuset. Hvis du kører i bil, er der parkeringsmuligheder ved sygehuset, både i P-hus og på parkeringspladser. Følg blot skiltningen på området for at finde den nærmeste parkeringsplads.