Plafond V-Tac 30W Led Rund Ip44 Bevægelsessensor Mikrobølgeovn 42Cm Hvid Vt-8630S-W-Rd 4000K 3000Lm

306 kr.

Oplev V-Tac 30W LED Plafond med bevægelsessensor, der sikrer både energieffektiv belysning og smart funktionalitet – perfekt til ethvert rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900130251776 Kategori:

Oplev den perfekte belysning med V-Tac 30W LED Plafond med bevægelsessensor. Denne elegante, runde lampe kombinerer funktionalitet og stil, hvilket gør den til det ideelle valg for både moderne hjem og kommercielle rum. Uanset om du skal have belysning i badeværelset, gangen, garagen eller i et lagerområde, så leverer denne lampe en imponerende lysstyrke på 3000 lumen og en behagelig farvetemperatur på 4000K.

Farvetemperaturen giver en neutral hvid belysning, der er både energisk og indbydende, hvilket skaber et perfekt miljø til alle formål. Den elegante hvide finish sørger for, at lampen nemt kan integreres i enhver indretning, uanset om du foretrækker et minimalistisk look eller en mere klassisk stil. Den runde form giver et blødt udtryk, der bidrager til atmosfæren i dit rum.

Med en imponerende beskyttelse mod støv og vand i form af IP44, er denne lampe designet til at kunne klare selv de mest udfordrende forhold. Det betyder, at den er ideel til rum, hvor der kan være fugt eller skidt, såsom badeværelser eller erhvervslokaler. Du kan roligt installere den uden bekymring om slid og skader – den er bygget til at holde.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved V-Tac plafonden er den indbyggede bevægelsessensor baseret på mikrobølgeteknologi. Dette betyder, at lampen automatisk vil tænde, når den registrerer bevægelse inden for dens rækkevidde, hvilket skaber en praktisk og energibesparende løsning. Der er ingen grund til at fumle efter kontakten, når du har hænderne fulde, eller når du kommer ind i rummet. Sensoren kan justeres til at registrere bevægelse i en afstand på op til 8 meter, hvilket sikrer, at belysningen altid er tilgængelig, når du har brug for den.

Når det kommer til energieffektivitet, så skuffer denne LED-lampe bestemt ikke. Med kun 30W strømforbrug får du maksimal lysstyrke uden at gå på kompromis med energiforbruget. Det er en bæredygtig løsning, der ikke kun sparer på elregningen, men også bidrager til at beskytte vores miljø gennem reduceret CO2-udledning.

Alt i alt er V-Tac 30W LED Plafond med bevægelsessensor et uovertruffen valg, der kombinerer stil, funktionalitet og bæredygtighed. Den minimalistiske design og alsidige funktioner gør denne lampe til et uundgåeligt element i ethvert moderne hjem eller erhvervslokale. Forvandl din belysningserfaring i dag og nyd godt af de mange fordele, denne fantastiske lampe har at tilbyde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plafond V-Tac 30W Led Rund Ip44 Bevægelsessensor Mikrobølgeovn 42Cm Hvid Vt-8630S-W-Rd 4000K 3000Lm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.