Awenta Støjsvag Ventilator Awenta Kws100m 100M Fi100mm 75M3/H 4,4W 230V Med Bevægelsessensor Til Mikrobølgeovn Med Timer Hvid

1.037 kr.

Oplev Awenta støjsvag ventilator med bevægelsessensor og timer, perfekt til effektiv ventilation og komfort i dit hjem. Stilren og energivenlig løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901551041628 Kategori:

Oplev en ny dimension af komfort og funktionalitet med Awenta KWS100M ventilatoren. Led efter en trofast partner til at gøre dit hjem til en oase af frisk luft og stilhed? Denne støjsvage ventilator er designet til at levere et behageligt indeklima, samtidig med at den holder energiforbruget på et minimum. Med en imponerende ydeevne på 75 m³/h og et energiforbrug på kun 4,4 W, får du en effektiv løsning, der ikke belaster din økonomi.

Designet med en diameter på 100 mm gør KWS100M ideel til både små og mellemstore rum, hvor den nemt kan integreres i både badeværelset, køkkenet eller anvendes til luftcirkulation i ventilationssystemer. Denne ventilator er en glimrende løsning til dig, der ønsker et stilfuldt og diskret apparat, der ikke både overskygger din indretning, men derimod bidrager til et helhedsbillede af æstetik og funktionalitet. Det minimalistiske hvide design gør det muligt at passe nemt ind i enhver indretningsstil.

Men hvad gør denne ventilator så speciel? En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Awenta KWS100M er dens indbyggede bevægelsessensor. Dette innovative funktion sikrer, at ventilatoren automatisk aktiveres, når nogen er til stede, og slukker, når rummet er tomt. Det sparer ikke kun energi, men skaber også en bekvem oplevelse, hvor du ikke behøver at bekymre dig om at tænde og slukke for ventilatoren. Yderligere har den en praktisk timer-funktion, der giver dig mulighed for at indstille, hvor længe ventilatoren skal køre efter aktivering. Uanset om du har brug for frisk luft efter madlavningen eller blot ønsker at lufte ud, er KWS100M tilpasningsdygtig til dine behov.

En fantastisk fordel ved denne ventilator er dens støjsvage drift, som gør den perfekt til soveværelser, hjemmekontorer eller andre rum, hvor ro er essentielt. Du vil næsten ikke bemærke den er der, men du vil uden tvivl nyde resultatet af den friske luft, den tilføjer til dit rum. Dens pålidelige motorteknologi sikrer en lang levetid, så du kan have ro i sindet ved at vide, at du har investeret i et kvalitetsprodukt, der vil yde i mange år fremover.

Awenta KWS100M ventilatoren er mere end bare en ventilator; det er en investering i dit hjems atmosfære og velvære. Oplev, hvordan denne enkle enhed kan transformere dit rum og give dig den fornødne friskhed, når du har brug for det. Træd ind i en ny verden af komfort, hvor stilren design og innovativ teknologi harmonerer perfekt. Lad Awenta KWS100M være din pålidelige følgesvend i kampen for et bedre indeklima.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Awenta Støjsvag Ventilator Awenta Kws100m 100M Fi100mm 75M3/H 4,4W 230V Med Bevægelsessensor Til Mikrobølgeovn Med Timer Hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.